Δευτέρα, Δεκέμβριος 11, 2023
   
Text Size

Αναζήτηση

Φωτοβολταϊκά

Φωτοβολταϊκά

 

Η εταιρία μας αναλαμβάνει Μελέτη, Εγκατάσταση και Τεχνική υποστήριξη σε ευρεία γκάμα εφαρμογών στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας:
  • Οικονομικά συστήματα για μικρές καταναλώσεις σε εξοχικές κατοικίες
  • Ολοκληρωμένα συστήματα μόνιμων κατοικιών.
  • Ολοκληρωμένα συστήματα ξενοδοχείων /βιομηχανικών μονάδων.
  • Υβριδικά συστήματα συνδυασμού ανεμογεννήτριας-φωτοβολταϊκών.
  • Διασυνδεδεμένα συστήματα κατοικιών και επιχειρήσεων στο δίκτυο της ΔΕΗ.
  • Ηλιακά πάρκα (μελέτη –άδεια -εγκατάσταση)

*Συνεργαζόμαστε με τις πλέον αξιόπιστες ευρωπαϊκές εταιρίες στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.


Αυτόνομο σύστημα

Μια φωτοβολταϊκή εγκατάσταση μπορεί να αποτελεί λοιπόν ένα αυτόνομο σύστημα που να καλύπτει το σύνολο των ενεργειακών αναγκών ενός κτιρίου ή μιας επαγγελματικής χρήσης. Για τη συνεχή εξυπηρέτηση του καταναλωτή, η εγκατάσταση θα πρέπει να περιλαμβάνει και μια μονάδα αποθήκευσης (μπαταρίες) και διαχείρισης της ενέργειας.

Διασυνδεδεμένο σύστημα

Εναλλακτικά, ένα σύστημα παραγωγής ηλεκτρισμού με φωτοβολταϊκά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το δίκτυο της ΔΕΗ (διασυνδεδεμένο σύστημα). Στην περίπτωση αυτή, τοποθετείτε ένας διπλός μετρητής που καταμετρά την ενέργεια που εισέρχεται από το δίκτυο, αλλά ταυτοχρόνως και την ενέργεια που παράγεται από το φωτοβολταϊκό και κατευθύνεται προς το δίκτυο. Το σύστημα αυτό επιτρέπει στον καταναλωτή να μην πληρώσει ποτέ ξανά λογαριασμό ρεύματος στην ΔΕΗ.

Υβριδικό σύστημα

Σε αυτόνομα συστήματα η καλύτερη επιλογή είναι το μικτό σύστημα με φωτοβολταϊκά και με ανεμογεννήτρια αυτό το σύστημα μας διασφαλίζει περισσότερες μέρες αυτονομίας σε περίπτωση έντονης και συνεχόμενης για μέρες συννεφιάς.

Ηλιακά πάρκα

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η παραγόμενη ενέργεια από φωτοβολταϊκά συστήματα, διοχετεύεται και πωλείται στην Δ.Ε.Η. σε ιδιαίτερα  ελκυστική τιμή, γεγονός που καθιστά τα ηλιακά πάρκα μια πολύ κερδοφόρα επένδυση.
   

Προσφορές

Πλαστίκο χρώμα YES 9lt BERLING

YES-

ECO YES πλαστικό οικολογικό χρώμα

Καλής ποιότητας οικολογικό πλαστικό χρώμα με υψηλή απόδοση και λευκότητα.


9lt. ΜΟΝΟ €27,00

 

 

Το καλάθι σας

VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Νέα

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Μόνωση είναι ο γενικός όρος που υποδηλώνει την προστασία της κατασκευής από την θερμότητα, τον ήχο και την υγρασία (σε καθημερινούς όρους θερμομόνωση, ηχομόνωση, στεγάνωση).
Σύνδεσμος Περισσότερα...  

Σύνδεση