Τρίτη, Ιούλιος 23, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

Please update your Flash Player to view content.

Η Εταιρεία

Η Εταιρεία Μας

logoΗ εταιρεία μας Κ & Σ Κωνσταντίνου Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2009 από τους Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου Πολιτικό Μηχανικό και Σωτηρια Κωνσταντίνου Ηλεκτρολόγο Μηχανικό.

Οι δραστηριότητες της εταιρίας μας επεκτείνονται στις εξής κατηγορίες:
εμπορία μονωτικών υλικών και χρωμάτων
• μελέτη - εμπορία- αδειοδοτηση φωτοβολταϊκών/ Α.Π.Ε. συστημάτων
• εμπορία ηλεκτρικών εργαλείων και εργαλείων χειρός.

 

 


Σκοπός της εταιρείας είναι η κάλυψη των απαιτήσεων της σύγχρονης δόμησης και η επισκευή – συντήρηση – προστασία κάθε δομικής κατασκευής μέσα από μια πλήρη
γκάμα εξειδικευμένων και επώνυμων προϊόντων.
Η εταιρία μας απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες που βρίσκονται στο χώρο της οικοδομής, όπως μελετητές, κατασκευαστές και εφαρμοστές.
Η επιστημονική μας κατάρτιση και η εμπειρία μας στις κατασκευές μας δίνουν τη δυνατότητα να βρίσκουμέ αξιόπιστες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις
ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της κάθε περίπτωσης που αντιμετωπίζουμε.

Οι συνεχείς προσπάθειες μας για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουν αποτέλεσμα να διευρύνεται συνεχώς το πελατολόγιο μας, τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική πώληση.

Το κατάστημά μας βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης του Άργους σε ιδιόκτητο κτίριο. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό αποθήκευσης, έκθεσης, και διάθεση προϊόντων (μηχανή ανάμιξης χρωμάτων, αναδευτήρας, ράφια κ.α.)

 

IMG_30160119

 

11

 

 

 

 

Προσφορές

AQUASMART-HYBRID-2K ALCHIMICA

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 12kg+0,125kg  ΜΟΝΟ €49,00

Το AQUASMART® HYBRID-2K είναι υβριδική, υδατοδιαλυτή, αλειφατική επίστρωση δύο συστατικών πολυουρεθανικής βάσεως για προστασία.

Το προϊόν εφαρμόζεται εύκολα τόσο σε οριζόντιες όσο και σε κάθετες επιφάνειες, σχηματίζοντας μια συνεχόμενη, ελαστική και υδροφοβική μεμβράνη.


  

Το καλάθι σας

VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση