Δευτέρα, Ιούλιος 22, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

Φωτοβολταϊκά

Φωτοβολταϊκά

 

Η εταιρία μας αναλαμβάνει Μελέτη, Εγκατάσταση και Τεχνική υποστήριξη σε ευρεία γκάμα εφαρμογών στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας:
  • Οικονομικά συστήματα για μικρές καταναλώσεις σε εξοχικές κατοικίες
  • Ολοκληρωμένα συστήματα μόνιμων κατοικιών.
  • Ολοκληρωμένα συστήματα ξενοδοχείων /βιομηχανικών μονάδων.
  • Υβριδικά συστήματα συνδυασμού ανεμογεννήτριας-φωτοβολταϊκών.
  • Διασυνδεδεμένα συστήματα κατοικιών και επιχειρήσεων στο δίκτυο της ΔΕΗ.
  • Ηλιακά πάρκα (μελέτη –άδεια -εγκατάσταση)

*Συνεργαζόμαστε με τις πλέον αξιόπιστες ευρωπαϊκές εταιρίες στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.


Αυτόνομο σύστημα

Μια φωτοβολταϊκή εγκατάσταση μπορεί να αποτελεί λοιπόν ένα αυτόνομο σύστημα που να καλύπτει το σύνολο των ενεργειακών αναγκών ενός κτιρίου ή μιας επαγγελματικής χρήσης. Για τη συνεχή εξυπηρέτηση του καταναλωτή, η εγκατάσταση θα πρέπει να περιλαμβάνει και μια μονάδα αποθήκευσης (μπαταρίες) και διαχείρισης της ενέργειας.

Διασυνδεδεμένο σύστημα

Εναλλακτικά, ένα σύστημα παραγωγής ηλεκτρισμού με φωτοβολταϊκά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το δίκτυο της ΔΕΗ (διασυνδεδεμένο σύστημα). Στην περίπτωση αυτή, τοποθετείτε ένας διπλός μετρητής που καταμετρά την ενέργεια που εισέρχεται από το δίκτυο, αλλά ταυτοχρόνως και την ενέργεια που παράγεται από το φωτοβολταϊκό και κατευθύνεται προς το δίκτυο. Το σύστημα αυτό επιτρέπει στον καταναλωτή να μην πληρώσει ποτέ ξανά λογαριασμό ρεύματος στην ΔΕΗ.

Υβριδικό σύστημα

Σε αυτόνομα συστήματα η καλύτερη επιλογή είναι το μικτό σύστημα με φωτοβολταϊκά και με ανεμογεννήτρια αυτό το σύστημα μας διασφαλίζει περισσότερες μέρες αυτονομίας σε περίπτωση έντονης και συνεχόμενης για μέρες συννεφιάς.

Ηλιακά πάρκα

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η παραγόμενη ενέργεια από φωτοβολταϊκά συστήματα, διοχετεύεται και πωλείται στην Δ.Ε.Η. σε ιδιαίτερα  ελκυστική τιμή, γεγονός που καθιστά τα ηλιακά πάρκα μια πολύ κερδοφόρα επένδυση.
   

Προσφορές

HYPERDESMO-Classic 25kg

Το HYPERDESMO®-CLASSIC είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα υδρόφοβη μεμβράνη. Είναι ιδανικό για γενική χρήση, μια οικονομική και απλή λύση στεγάνωσης. Έχει άριστη πρόσφυση σε σχεδόν όλα τα υποστρώματα.

ΤΙΜΗ:€ 86,00

 

Το καλάθι σας

VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση